X

Novice in dogodki

November 2018
Dopoldan smo obiskali Drava center, kjer Mariborčanke in Mariborčani lahko aktivno in družabno preživljamo svoj prosti čas.
Preberi več
Oktober 2018
Neposredni dialog s krajani je za nas ključen pri pridobivanju podatkov, kakšno občino = odličen servis za vse, si občani želijo.
Preberi več
26okt

Krediti

Nasprotniki se z insinuacijami in lažmi, dopuščamo pa tudi možnost, da iz nepoznavanja osnov finančnih instrumentov (beri: kredit), trudijo diskreditirati (sic!) županskega kandidata Sašo Arsenoviča, uspešnega in učinkovitega podjetnika, ki vlaga čas, delo, denar in srce v Maribor. Nenazadnje je njegovo podjetje Galerija Gosposka prepoznano in nagrajeno najboljše mikro podjetje iz podravske regije leta 2016 (Štajerska gospodarska zbornica).
Preberi več
In zadnji bodo prvi. Že v štartu gremo na zmago. Mestna volilna komisija Mestne občine Maribor je opravila žreb županskih kandidatov, strank in list za mestni svet ter tako določila vrstni red na glasovnici na volitvah, ki nas čakajo 18. novembra 2018. Naša izžrebana številka je številka 1! 👍
Preberi več
V torek, 23.10., smo se na seji zbrali iniciatorji kandidature in kandidatke in kandidati na listi Arsenovič za Maribor.
Preberi več
Na široko smo odprli vrata volilne pisarne županskega kandidata Saše Arsenoviča in kandidatne liste Arsenovič za Maribor. Sprehodite se po mestu in pridite mimo. Pričakujemo vas na Gosposki 3.
Preberi več
Drugi dan županske kampanje smo "pet pred dvanajsto", na Gosposki ulici 3, odprli volilno pisarno in spregovorili o tem, kako lahko naše mesto naredimo boljše.
Preberi več
V četrtek, 18. novembra smo ob 18. uri vložili obe kandidaturi. Veseli nas, da smo uspeli sestaviti kakovostno listo.
Preberi več
Z velikim veseljem sporočamo, da smo v sredo, 17. oktobra 2018, ob 15. uri uspešno končali zbiranje podpisov podpore za kandidaturo na novembrskih mestnih volitvah.
Preberi več
Navdušeni smo nad odzivom in številčno podporo meščank in meščanov! "Zbiranje podpisov bomo zaključili jutri popoldne, ko bomo tudi vložili kandidaturo," sporoča Saša Arsenovič in dodaja: "To bo kandidatura vseh iniciatorjev, podpornikov ter vseh Mariborčank in Mariborčanov!"
Preberi več
Page 3 of 4 [3]