X

Novice in dogodki

18 oktober 2018

HVALA za vašo izjemno podporo!

HVALA za vašo izjemno podporo!

Z velikim veseljem sporočamo, da smo v sredo, 17. oktobra 2018, ob 15. uri uspešno končali zbiranje podpisov podpore za kandidaturo na novembrskih mestnih volitvah.

Zadostno število podpor je bilo zbrano že v prvih treh dneh, vendar smo zaradi izjemne mobilizacije številnih Mariborčank in Mariborčanov omogočili vsem zainteresiranim, da izrazijo svojo podporo do zadnjega dne. V tem tednu, ko je trajala akcija, je bilo zbranih 1439 overjenih obrazcev podpore listi Arsenovič za Maribor in 1488 overjenih obrazcev podpore za župana!

Za to nedvoumno manifestacijo želje, da se staro ne vrne, in za spremembo v Mariboru na bolje za vse, se iskreno zahvaljujemo in jo razumemo kot največjo zavezo, da kandidat Saša Arsenovič skupaj s svojo listo dosledno in nepopustljivo s svojim polnim angažmajem upraviči zaupanje in izpolni nemajhna pričakovanja našega mesta ob Dravi.

Saša Arsenovič je v četrtek, 18.10.2018, ob 18:00, skupaj s svojimi podporniki in sokandidati vložil kandidaturo za župana mesta Maribor in svoje liste za Mestni svet ter volilni komisiji predal oba paketa zbranih glasov podpore.